DARMOWA DOSTAWA od 129 zł 🎅🎁🎄 Wesołych Świąt!
 Logo
Uwaga! Zamówienia zrealizowane do godziny 12.00 wysyłane są tego samego dnia!

Warto przeczytać

Biszkopt - przepis na biszkopt z 6 jaj i nie tylko

Porady 5.12.2024

Biszkopt to klasyka cukiernictwa, która sprawdza się w każdej sytuacji — od urodzinowych tortów po świąteczne wypieki. Jak zrobić dobry biszkopt z 4, 6, 8 czy większej ilości jaj? Jego przygotowanie może wydawać się skomplikowane, ale z naszymi wskazówkami z łatwością uzyskasz perfekcyjny wypiek.

czytaj więcej

Spód do sernika na 10 sposobów

Porady 4.12.2024

Spód do sernika to fundament, który nadaje deserowi charakter. W zależności od wybranych składników może być klasycznie kruchy, delikatny lub chrupiący. W naszym artykule zdradzimy ci wiele różnych sposobów na pyszne spody do sernika. Odkryj je już teraz!

czytaj więcej

Jak ugotować kaszę jaglaną?

Porady 3.12.2024

Kasza jaglana to jedna z kasz o najdłuższej historii, która dziś staje się coraz bardziej popularna. Delikatna, lekko orzechowa w smaku kasza, sprawdza się zarówno w daniach wytrawnych, jak i deserach. Aby jednak wydobyć z niej pełnię smaku i uniknąć goryczki, warto znać kilka podstawowych zasad jej gotowania. Poznaj wszystkie triki na idealnie przyrządzoną kaszę jaglaną!

czytaj więcej