Warto przeczytać

Kotlety z bobu. Pełne białka!
Bób to pyszne i wyczekiwane przez cały rok warzywo – w trakcie sezonu warto pozwolić sobie na kuchenne eksperymenty z jego udziałem. Jeśli skorzystasz z naszego przepisu, na Twoim stole mogą już wkrótce zagościć pyszne kotlety z bobu. Z pewnością zasmakują wszystkim członkom rodziny. Koniecznie sprawdź, co możesz wyczarować z tych niepozornych strączków!
czytaj więcej
Pierogi z bobem - zaskakująca sezonowa wariacja
Bób to jeden z uwielbianych, letnich smakołyków. Można go wykorzystać w kuchni na wiele sposobów, np. tworząc pyszne pierogi. Istnieje wiele wariantów tej potrawy, lecz my skupimy się przede wszystkim na propozycji z wędzonym boczkiem i cebulą. Sprawdź nasz przepis i przekonaj się, jakie to proste! Nie musisz posiadać dużego doświadczenia w gotowaniu.
czytaj więcej
Patison konserwowy. Jak zrobić marynowane patisony w słoiku?
Patison konserwowy to rodzaj przetworu, który cieszy się coraz większą popularnością w kuchni. Jego chrupkość i delikatny smak sprawiają, że doskonale sprawdza się jako dodatek do różnych dań. Jak zrobić marynowane patisony? Odkryj sposób na to warzywo!
czytaj więcej



 
  
  
  
  
  
  
 