DARMOWA DOSTAWA od 149 zł NATYCHMIASTOWA WYSYŁKA
Uwaga! Zamówienia zrealizowane do godziny 12.00 wysyłane są tego samego dnia!

Warto przeczytać

Bigos z młodej kapusty

Porady 2.03.2024

Bigos to jedno z tradycyjnych polskich dań. Urzeka smakiem oraz aromatem. Jednak nie da się ukryć, że wielu osobom kojarzy się głównie z Bożym Narodzeniem. Ale czy na pewno? Otóż również bigos z młodej kapusty gromadzi wokół siebie niemałe grono miłośników. Nic dziwnego, zachwyca świeżym smakiem i można przygotować go w zaskakująco krótkim czasie. Czy i Ty zaliczasz się do grona zwolenników tej sezonowej potrawy? Jeśli tak, koniecznie zapoznaj się z naszym artykułem, w którym opisujemy to wyjątkowe danie rodzimej kuchni.

czytaj więcej

Stek z grilla – jak perfekcyjnie go upiec?

Porady 1.03.2024

Grillowanie steków to sztuka, która wymaga precyzji, dobrej jakości mięsa oraz znajomości odpowiednich technik. Perfekcyjnie przygotowany stek z grilla (lub patelni grillowej) zachwyca nie tylko intensywnym aromatem i soczystym wnętrzem, ale również idealnie zrumienioną skórką na zewnątrz. W tym artykule odkryjemy przed Tobą tajemnice tego, jak mistrzowsko usmażyć steka. Niezależnie od tego, czy jesteś doświadczonym mistrzem grillowania, czy też początkującym entuzjastą, nasze wskazówki sprawią, że Twój stek będzie smakować jak z najlepszej restauracji.

czytaj więcej

Rodzaje kotletów — wiedza w pigułce [+9 przepisów]

Porady 17.02.2024

Kotlety to potrawa, która zawsze obecna jest na polskich stołach i to w różnych formach. Są one nieodłączną częścią naszej rodzimej tradycji kulinarnej — od tradycyjnych kotletów mielonych po kotlety z kurczaka, a nawet ryby. U nas każdy znajdzie coś dla siebie! Niniejszy artykuł to Twój kulinarny atlas, prezentując wszystkie najważniejsze informacje na temat składników i technik przygotowania. Odkryj wraz z nami także najlepsze przepisy na domowe kotlety!

czytaj więcej