DARMOWA DOSTAWA od 199 zł NATYCHMIASTOWA WYSYŁKA!
Uwaga! Zamówienia zrealizowane do godziny 12.00 wysyłane są tego samego dnia!

Warto przeczytać

Przepis babci – nalewka z czerwonej porzeczki

Porady 11.04.2023

Nalewka z czerwonej porzeczki to tradycyjny, domowy sposób na wiele dolegliwości. Porzeczkowa nalewka pomaga w trawieniu, zwalcza nadciśnienie, a także wspomaga odporność. Jak przygotować nalewkę z przepisu babci, która nie tylko leczy, ale również pysznie smakuje? Przepisu szukaj w dalszej części artykułu.

czytaj więcej

Najzdrowsze ryby słodkowodne. Jak je przygotować? 

Porady 10.04.2023

W głębinach jezior kryją się prawdziwe skarby, czyli ryby słodkowodne. Węgorz, łosoś, pstrąg, okoń, sandacz, szczupak, płoć czy karp to tylko kilka gatunków ryb żyjących w polskich wodach. Ryby słodkowodne nazywamy skarbami, ich regularne spożywanie wpływa bowiem pozytywnie na zdrowie. By wyzyskać maksimum wartości odżywczych, ryby trzeba umiejętnie przygotowywać. Jak przyrządzić pyszną, aromatyczną rybę słodkowodną? Tego dowiesz się z naszego artykułu.

czytaj więcej

Jak zrobić domową frużelinę

Porady 9.04.2023

Frużelina to często spotykany skłądnik naleśników, gofrów i innych deserów. W skład tego smacznego dodatku wchodzą owoce, cukier, a także substancja zagęszczająca (najczęściej żelatyna). Pyszna, domowa frużelina – jak ją zrobić i wykorzystać? Tego dowiesz się z poniższego tekstu. Zapraszamy do lektury!

czytaj więcej