Warto przeczytać

Fasola z bułką tartą. Przepyszny przepis!
Fasolka szparagowa serwowana z maślaną bułką tartą to klasyk na polskich stołach. Fasolka to esencja lata na talerzu, która sprawdza się zarówno na obiad, jak i lekką przekąskę. Poznaj nasz przepis na pyszną, jędrną fasolkę z bułką tartą i masłem.
czytaj więcej
Fasolka szparagowa. W jaki sposób i ile ją gotować?
Sezon na fasolkę szparagową pomału się zbliża, dlatego warto przemyśleć sobie sposób jej przygotowywania. Właściwie ugotowana fasolka szparagowa to niewątpliwie przysmak. Ugotować fasolkę, wydawałoby się, że to nic trudnego, ale w jaki sposób ugotować fasolkę, by była jędrna? Czy jest jakaś różnica w przyrządzaniu żółtej i zielonej fasolki szparagowej? Tego dowiesz się z poniższego artykułu.
czytaj więcej
Fasola po bretońsku. Przepis, który pokochasz
Fasolka po bretońsku to danie, które w mig zaspokoi nawet największy głód. Sycąca fasola w połączeniu z kiełbasą i pomidorami doskonale sprawdzi się w roli obiadu lub szybkiej, ciepłej przekąski. Jak zrobić fasolę po bretońsku, która zawróci ci w głowie? W naszym artykule zdradzimy ci na nią przepis.
czytaj więcej