Warto przeczytać

Starke PRO – trwałe i nowoczesne naczynia kuchenne w służbie Twojego posiłku
Coraz więcej osób docenia wygodę, która wiąże się z wysokiej jakości naczyniami produkowanymi ze sprawdzonych i starannie wybieranych materiałów. Skończyły się już czasy, gdy gotowaliśmy w przypalonych garnkach czy też smażyliśmy na porysowanych patelniach. Są znacznie lepsze rozwiązania, które zachwycają swoim wykonaniem, ale przede wszystkim pozwalają na wygodne i bezpieczne gotowanie. Nie tylko zawodowym kucharzom – również amatorom. Jedną z marek, dla której liczy się głównie jakość, jest Starke PRO.
czytaj więcej
Jak zrobić szynkę w szynkowarze? Przepis na soczystą szynkę!
Szynkowar to fantastyczne urządzenie, które ułatwia przygotowywanie pysznego mięsa bez żadnych konserwantów. Jeśli nie wyobrażasz sobie kanapek bez szynki, a produkty, które znajdujesz w sklepie nie spełniają twoich oczekiwań, koniecznie sprawdź, jak zrobić soczystą szynkę w szynkowarze. Gdy spróbujesz jej raz, powrót do sklepowych szynek nie będzie już wchodzić w grę.
czytaj więcej
Pizzerinki z ciasta francuskiego – przepis na szybkie i smaczne danie
Ciasto francuskie to jeden z tych produktów, który smakuje doskonale niezależnie od tego, w jakim daniu go znajdziemy. Może to być deser, taki jak tarta z owocami, bądź wytrawny obiad czy nawet przekąska. Jeśli nie masz pomysłu na obiad, ciasto francuskie z pewnością będzie dobrym wyborem. Najlepszym dowodem na to, że z ciasta francuskiego można zrobić wszystko są pizzerinki – fantastyczna przekąska, która zachwyci wszystkich twoich gości. Jak ją przygotować?
czytaj więcej


