DARMOWA DOSTAWA od 129 zł ⛟ WYSYŁKA 24H!
 Logo
Uwaga! Zamówienia zrealizowane do godziny 12.00 wysyłane są tego samego dnia!

Warto przeczytać

Smażone szparagi z jajkiem sadzonym – kultowy przepis

Porady 15.06.2021

Wraz z wiosną nasze talerze i miski wypełniają się kolorami. Szparagi to jedno z pierwszych warzyw sezonowych, które pojawia się w sklepach i na targach. Doskonałym przełamaniem rutyny śniadaniowej są szparagi. Zielone lub białe łodyżki są nie tylko smaczne, ale zawierają też sporą ilość witamin i minerałów. Szparagi stanowią doskonałe urozmaicenie menu, po długich zimowych miesiącach żywieniowej monotonii, ubogiej w świeże warzywa. Prawdziwie zdrowa dieta, która da Ci energię do tego, by osiągać codzienne sukcesy, to dieta urozmaicona.

czytaj więcej

Ciasto drożdżowe z rabarbarem – pyszny przepis, któremu każdy podoła

Porady 14.06.2021

Szukasz sposobu na przyrządzenie ciasta drożdżowego z rabarbarem, którego smak przypomni dzieciństwo spędzone w kuchni babci? Chcesz zachwycić gości domowym wypiekiem, który na długo pozostanie w ich pamięci? Przedstawiamy przepis, dzięki któremu przygotujesz pyszne ciasto i dopiszesz je do listy swoich kulinarnych sukcesów.

czytaj więcej

Co zrobić, żeby makaron się nie sklejał? 3 porady

Porady 11.06.2021

Ugotowanie makaronu to bułka z masłem, prawda? Nie do końca – wiele osób nadal zauważa, że pasta skleja się, a całe danie wygląda nieestetycznie. Włosi nie mają przecież tego problemu! Skąd zatem bierze się ta nieznośna tendencja makaronu do sklejania się? W jaki sposób ugotować go, by był sprężysty i prezentował się pięknie? O tym opowiemy dzisiaj. Przygotujcie durszlaki – przydadzą się podczas przygotowywania idealnego makaronu!

czytaj więcej