Warto przeczytać

Smażenie ryby krok po kroku. Kompletny przewodnik
Ryby w panierce, cieście i mące, smażone bez tłuszczu i we frytkownicach. Jest tak wiele sposobów na smażenie ryb, a jeden jest lepszy od drugiego. Warto więc poznać je wszystkie, by móc wybrać swój ulubiony. Oto kompletny przewodnik po smażeniu ryb od Tadar.
czytaj więcej
Chłopski garnek – przepis na sprawdzony obiad
Kiedy nie masz pomysłu na obiad, najlepszym wyborem okazuje się danie jednogarnkowe. Jest szybkie, proste i smaczne, a i wybór tego typu dań jest ogromny. My stawiamy na chłopski garnek. I to w różnych wersjach. Poznaj najbardziej popularne warianty chłopskiego garnka, które możesz z łatwością zrobić w swojej kuchni.
czytaj więcej
Karp smażony – jak przygotować go idealnie?
Chociaż karp jest ściśle powiązany z tradycją bożonarodzeniową, większość osób tak naprawdę za nim nie przepada. Dlaczego? Karp to bardzo specyficzna ryba, o wyrazistym, mulistym smaku i tłustym mięsie. Jeśli jednak odpowiednio go przyrządzisz, możesz zachwycić swoich gości i udowodnić im, że ta ryba jest naprawdę wyśmienita. Jak idealnie przygotować smażonego karpia?
czytaj więcej